(Y)our Mission: Responsible

Together. Innovative. Sustainable.

Hartelijk welkom bij PACCOR in Nederland

Onze fabriek in Standdaarbuiten begon haar activiteiten in 1962 en maakt sinds 2010 deel uit van het PACCOR-team. Het is de enige productielocatie binnen de PACCOR Groep voor de productie van PS-automaten- en drinkbekers.

Dankzij de snelle reactietijd van de fabriek in Standdaarbuiten en de ondersteuning van lokale gereedschapmakers beschikt zij over een breed assortiment producten voor zowel de handel als de eigen productie. Daarnaast heeft zij de mogelijkheid om grote en middelgrote productvolumes te vervaardigen voor de markt van industriële levensmiddelen (PET).

PACCOR in Nederland in cijfers

59 Jaar Ervaring

59 Jaar Ervaring

1 Locatie

1 Locatie

70 Medewerkers

70 Medewerkers

Vacatures in Nederland

All jobs

Job Title

Department

Location

Country

Machine Operator
ProductionStanddaarbuitenNetherlands /career/jobs-detail/job/Standdaarbuiten/Machine_Operator?tx_fmjobs_jobs%5Bid%5D=743999935027509&cHash=5b506b181b2c915baef045b8d268bbd9
Machine Operator

Production | Standdaarbuiten | Netherlands

Details
Not Applicable

Open Sollicitatie

Indien er op dit moment geen passende functie op onze arbeidsmarkt wordt aangeboden, bent u van harte welkom om een open sollicitatie te sturen. Uw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de door u gekozen locatie en opgenomen in een centrale pool van potentiële kandidaten. Als uw profiel goed bij ons past, sturen wij uw sollicitatie door naar de betreffende afdeling.

Creëer vacature-alert

U hebt geen geschikte job gevonden? U kunt ook gebruik maken van onze inschrijvingsdienst voor vacatures om regelmatig en gemakkelijk informatie over interessante vacatures bij PACCOR per e-mail te ontvangen. Wanneer wij een nieuwe vacature plaatsen die aan uw voorkeuren voldoet, ontvangt u binnen 24 uur bericht.