(Y)our Mission: Responsible

Together. Innovative. Sustainable.

Bine ați venit la PACCOR în România

Suntem o companie de top în domeniul termoformării materialelor plastice din România. Fabrica a început să funcționeze în 1997 sub numele UNICAL și este cunoscută sub numele de fabrica PACCOR din 2018.

Suprafața de teren a PACCOR România este de 17.659 mp, cu o rată construită de 3.727 mp și cu o hală de producție de 1.680 mp. Fabrica este situată într-un orășel din centrul României, respectiv Sfântu Gheorghe și ocupă peste 110 angajați.

PACCOR în România în cifre

24 ani de experiență

24 ani de experiență

1 locație

1 locație

110 angajați

110 angajați

Locuri de muncă în România

 

There are no jobs available at the moment.
Please try again later.

 

CREAȚI O ALERTĂ DE LOCURI DE MUNCĂ

Nu ați găsit un loc de muncă potrivit? De asemenea, puteți utiliza serviciul nostru de abonare la locuri de muncă pentru a primi periodic și convenabil informații despre ofertele de muncă interesante de la PACCOR prin e-mail. Când vom publica un nou loc de muncă care se potrivește preferințelor dvs. veți primi o notificare în termen de 24 de ore.

CARTA DIVERSITATII

Credem cu tărie că toată lumea are șanse egale și șanse echitabile - indiferent de vârstă, apartenență religioasă, context cultural, origine socială, sex, orientare sexuală sau abilități fizice și mentale. La PACCOR, diversitatea și incluziunea înseamnă să învățăm unii de la alții, să înțelegem perspective diferite și să le folosim nu numai pentru a adăuga valoare pentru client, ci și pentru a ne simți apreciați ca angajați. Valorificarea diferențelor duce la descoperirea de noi drumuri - ca indivizi, ca echipă și ca societate. Pentru a ne exprima convingerea, am semnat Carta Diversității.