(Y)our Mission: Responsible

Together. Innovative. Sustainable.

Tervetuloa PACCORiin Suomessa

PACCOR Hämeenlinnan tehtaan juuret juontavat pitkälle suomalaiseen teollisuushistoriaan. Olemme toimineet jo vuodesta 1965, jolloin Huhtamäki avasi pakkauksia valmistavan tehtaan, Polarpakin, Hämeenlinnaan. 2010-luvun alussa yritysjärjestelyjen myötä muovipakkaustuotanto aloitti omana yksikkönään PACCOR-nimen alla. Uusi ja moderni tuotantolaitoksemme otettiin käyttöön vuonna 2012. 

Valmistamme korkalaatuisia muovipakkauksia elintarviketeollisuudelle. Työllistämme noin 180 työntekijää ja olemme yksi alueen suurimmista teollisuuden työnantajista. Meille tärkeää on taata turvallinen ja mielekäs työ mukavassa ja avoimessa työyhteisössä. 

PACCOR Suomessa lukuina

56 vuoden kokemus

56 vuoden kokemus

1 paikka

1 paikka

180 työntekijää

180 työntekijää

Työpaikat Suomessa

All jobs

Job Title

Department

Location

Country

Pakkaajia tuotantoon
ProductionHämeenlinnaFinland /career/jobs-detail/job/H%C3%A4meenlinna/Pakkaajia_tuotantoon?tx_fmjobs_jobs%5Bid%5D=743999768835987&cHash=201a4f1ae472d88ae8e2e036cd2d2f81
Pakkaajia tuotantoon

Production | Hämeenlinna | Finland

Details
Entry Level

AVOIN HAKEMUS

Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna sopivaa tehtävää, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Hakemuksesi välitetään valitsemaasi toimipaikkaan sekä merkitään keskitettyyn potentiaalisten hakijoiden pooliin. Jos profiilisi on sopiva, välitämme hakemuksesi oikeaan paikkaan.

LUO TYÖPAIKKAVAHTI

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Voit myös luoda työpaikkavahdin saadaksesi säännöllisesti ja kätevästi tietoa sinua kiinnostavista PACCORin työpaikoista. Aina kun julkaisemme sinulle sopivan työpaikan, saat siitä ilmoituksen 24 tunnin sisällä.